Суперкар Ferrari SF90 оснастили унікальним салоном

13 квітня 2022
0

Американський дилер Ferrari із Форт-Лодердейла (Південна Флорида) показав суперкар SF90 Stradale із джинсовим салоном. Оздоблення синьою джинсовою тканиною замовив покупець, і за програмою персоналізації Tailor Made бажання було виконане. «Зборка» взагала вийшла нетривіальною - карбонові крісла та підрульові пелюстки пофарбовані в синій колір, «джинсовими» зроблені не лише подушки та спинки сидінь, а й нижня частина передньої панелі.

На перший погляд здається, що Ferrari SF90 Stradale з джинсовим салоном унікальна лише всередині, але зовні також є цікаві рішення. По-перше, покупець замовив опціональні карбонові колеса, по-друге, дах суперкара не чорний, як на більшості купе, а темно-синій. Крім того, є додаткові вуглецеві деталі пакету Assetto Fiorano.

Технічна начинка стандартна. Під капотом Ferrari SF90 Stradale - чотиримоторна гібридна силова установка, яка розвиває пікові 1000 кінських сил. Повнопривідне купе «розмінює» 100 кілометрів на годину за 2,5 секунди та може розганятись до 340 кілометрів на годину.

Джерело: Ferrari Fort Lauderdale

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація