Суперкар Maserati MC20 розірвало навпіл в аварії

Суперкар Maserati MC20 розірвало навпіл в аварії

19 лютого 2024
0

Суперкар Maserati MC20 розірвало навпіл після зіткнення з деревом. Сучасні стандарти безпеки вимагають від автовиробників проходження численних тестів, перш ніж нова модель буде сертифікована і допущена до серійного виробництва. Але якою б безпечною не була машина, водій все одно може опинитися в такій ситуації, коли виявляться безсилими не тільки електронні помічники, а й силова структура кузова. У чому і переконався власник суперкара Maserati MC20 у США, який загинув в аварії в Техасі.

Смертельна ДТП сталася на дорозі у Вудлендсі у напрямку до Х'юстона. Червоно-чорний Maserati MC20 вилетів з дороги та врізався в дерево - удар виявився настільки сильним, що італійський спорткар розірвало навпіл, відкинувши задню частину кузова з двигуном на кілька метрів від салону.

Точна причина аварії ще не визначена, але у звіті поліції округу Монтгомері повідомляється, що перед інцидентом Maserati рухався зі швидкістю, що перевищує 100 миль на годину (понад 160 км/год), причому їхав смугою для автомобілів з кількома пасажирами, хоча в салоні MC20 був тільки водій.

42-річний чоловік, який був за кермом, незважаючи на всі зусилля перехожих і поліцейських, які прибули на місце аварії, помер на місці ДТП. Водія дістали з машини і надали йому першу допомогу, але, на жаль, отриманих травм виявилося занадто багато, щоб його життя можна було врятувати.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація