Суперкар зірки «Чорної пантери» потрапив в аварію біля студії в Лос-Анджелесі

Суперкар зірки «Чорної пантери» потрапив в аварію біля студії в Лос-Анджелесі

04 грудня 2023
0

Ferrari актора Майкла Б. Джордана за 430 000 доларів розлетівся на шматки, потрапивши в ДТП біля голлівудської студії. Суперкар зірки «Кріда» врізався в припаркований KIA. Аварія сталася біля студії Sunset Gower Studios у Голлівуді, Лос-Анджелес. Про це пише Daily Mail.

На кадрах видно, що синій Ferrari з боку пасажира врізався в припаркований автомобіль, внаслідок чого спрацювали подушки безпеки всередині автомобіля.

36-річного актора бачили, як він розмовляв із поліцейськими на тротуарі після того, як його синя спортивна машина врізалася в інший автомобіль одразу після 23:30 у суботу.

Зіткнення сталося біля студії Sunset Gower Studios у Голлівуді, як видно на фотографіях.

Репортер місцевого телеканалу розповів, що коли він намагався зафільмувати розмову учасників ДТП із поліцією, то охоронець Майкла Б. Джордана намагався його прогнати.

Поліція Лос-Анджелеса на місці події не виявила жодних ознак того, що Майкл перебував під впливом наркотиків або алкоголю. І неясно, чи перебував Джордан за кермом під час аварії.

Поліцейські не проводили польового тесту на тверезість, повідомляє видання. Жодних звинувачень у цій справі висунуто не було.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація