Suzuki готує нове покоління хетчбека Swift

Suzuki готує нове покоління хетчбека Swift

25 вересня 2023
0

З'явилася інформація про новий Suzuki Swift шостого покоління. Компактний хетчбек В-класу мають представити до кінця нинішнього року. Про це повідомляє японський сайт Car-Research.

Судячи з перших рендерів, новий Suzuki Swift не надто зміниться зовні і збереже знайомий дизайн з великими фарами і широкою решіткою радіатора. Привертають до себе увагу більш рельєфні боковини та розширені крила. Авто дещо підросте в розмірах.

Хетчбек збереже 1,2-літрову бензинову четвірку потужністю 91 к.с. і 1,0-літровий турбомотор BoosterJet на 112 к.с. Новинкою в лінійці стане гібридна установка з 1,2-літрового двигуна і електромотора, розроблена фахівцями Toyota.

Залишиться і заряджений хетчбек Suzuki Swift Sport. Він отримає 1,4-літрову 129-сильну турбочетвірку з 48-вольтною «м'якою» гібридною установкою, як у Suzuki S-Cross. Такий варіант буде яскравішим на вигляд завдяки обвісу і спойлеру.

Новий Suzuki Swift 2024 продаватимуть у Європі та Азії. На європейському ринку основними конкурентами моделі стануть Skoda Fabia, Renault Clio і Peugeot 208.

Джерело: Фокус
Фото: BestCarWeb

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація