Suzuki Jimny отримав нові оригінальні версії

Suzuki Jimny отримав нові оригінальні версії

26 травня 2023
0

Лінійку Suzuki Jimny 2024-го модельного року поповнили три нові модифікації. Позашляховики надходять у виробництво з літа. Подробиці новинок розкрили на офіційному сайті Suzuki.

Нові Suzuki Jimny презентували у Бразилії, адже саме там вони першими надійдуть у продаж. Поки що представники японського автовиробника не кажуть, у яких ще країнах будуть продавати моделі.

Suzuki Jimny Sierra 4Style наголошує на виразний зовнішній вигляд. У нього нова решітка радіатора, а бампери та розширювачі арок забарвлені у колір кузова. Також встановлені спеціальні колісні диски, а запасне колесо помістили в пластиковий кожух. У салоні змінено оздоблення. Оснащення включає діодну оптику, клімат-контроль та камеру заднього виду.

Новий Suzuki Jimny Sierra 4Sport націлений на бездоріжжя. Він отримав позашляхову гуму та багажник на даху, а на кузові та в салоні з'явився блакитний декор.

Позашляховик Suzuki Jimny Sierra 4Expedition підготовлений до ще більш екстремальних умов. Крім позашляхової гуми та багажника на даху, він оснащений додатковим захистом днища, шноркелем та сходами ззаду. Салон оздоблено шкірою.

З технічного погляду у цих Suzuki Jimny 2024 - жодних змін. Всі вони оснащені 1,5-літровим бензиновим двигуном на 102 к.с., 4-ступінчастою автоматичною КПП та повним приводом.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація