Suzuki Jimny отримав нову оригінальну версію

Suzuki Jimny отримав нову оригінальну версію

25 червня 2023
0

У Малайзії представили спеціальну версію Suzuki Jimny Rhino. Позашляховик отримав деякі зовнішні доопрацювання та поліпшення для бездоріжжя. Про це розповіли на сайті Autoevolution.

Suzuki Jimny Rhino зовні відрізняється від стандартного позашляховика металевою пластиною на передньому бампері та хромованими бічними дзеркалами заднього виду. Також на кузові з'явилися декоративні смуги та написи «Real Offroader».

Запасне колесо на задніх дверях отримало чохол із зображенням носорога, який символізує спеціальну версію. Зовнішній вигляд доповнюють і нові бризковики червоного кольору.

Suzuki Jimny Rhino отримав покращений захист днища та посилену підвіску. Це дасть змогу використовувати позашляховик на бездоріжжі ефективніше.

Автомобіль оснащений понижувальною роздавальною коробкою з повним приводом 4WD і диференціалом з підвищеним внутрішнім опором. Suzuki Jimny Rhino буде запропонований тільки з чотириступінчастою автоматичною коробкою передач.

Під капотом розташований 1,5-літровий двигун потужністю 100 к.с. і 130 Нм крутного моменту. Позашляховик здатний розвивати швидкість до 140 км/год.

Suzuki Jimny Rhino вже доступний для покупки в Малайзії. Вартість позашляховика становить 37 610 доларів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація