Suzuki Jimny отримав стильну фінальну версію

Suzuki Jimny отримав стильну фінальну версію

09 липня 2024
1

Лінійку Suzuki Jimny 2024 поповнила нова лімітована модифікація Horizon. Усього випустять 900 таких позашляховиків вартістю 32 340 євро. Про це повідомляється на офіційному сайті японського виробника.

Новий Suzuki Jimny Horizon - свого роду «прощальна» версія моделі. Справа в тім, що це останній бензиновий Jimny для Європи.

Нові еко-норми змусили спочатку залишити в продажі лише комерційний варіант Suzuki Jimny з вантажним відсіком без задніх сидінь.

Утім, тепер і його знімуть із виробництва. Позашляховик невдовзі повернеться на ринок, проте вже у гібридному виконанні.

Новий Suzuki Jimny Horizon вирізняється решіткою радіатора в ретростилі, обвісом, додатковим захистом днища та бризковиками. Крім того, позашляховик отримав особливий сірий колір з чорними наліпками на кузові. Оснащення поповнив фаркоп.

Салон Suzuki Jimny не зазнав змін, як і 1,5-літровий бензиновий двигун на 102 к.с. Авто доступне виключно з 5-ступінчастою механічною КПП та повним приводом.

Джерело: Фокус
Фото: Suzuki

Обговорення новини

Igor Uspeniev  

Не знаю, чому хлопці з Infocar настільки в захваті від Jimny. Дуже нішевий продукт, незважаючи на приємну зовнішність. Для повсякденного користування занадто тісний та малокомфортний.
Мабуть він добре замінює Ніву радянських часів по всепрохідності та легкості, але ж тоді (30 років назад) це було актуально для дачників та мисливців, а зараз такого попиту вже майже нема.

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація