Suzuki Jimny перетворили на футляр для серветок

Suzuki Jimny перетворили на футляр для серветок

28 лютого 2023
0

Японський інтернет-магазин Camshop почав продавати масштабну модель позашляховика Suzuki Jimny у масштабі 1:12. Продавець називає її «найкориснішою» моделькою у світі.

Мініатюрний позашляховик - це «футляр для вологих серветок». Контейнер для них передбачений під дахом позашляховика. При необхідності його можна зняти та встановити на це місце повнорозмірну коробку для серветок. Також модель можна використовувати в якості кашпо, тримача для спецій та інших дрібних предметів. Наприклад, для USB-ключа від повнорозмірного Suzuki Jimny.

Camshop оновила модель популярного японського позашляховика для більшої реалістичності. Завдяки новим крилам, шинам та наклейці на кузові вона стала більш схожою на Suzuki Jimny Sierra. «Джимні-контейнер» доступний у шести кольорах: яскраво-жовтому, зеленому, середньо-сірому, чорному, білому та кольору слонової кістки. Коштує така підставка 41 долар.

Також у асортименті Camshop USB-ключ Lamborghini Murcielago, Bluetooth-динамік Mercedes G-Class, бездротова миша у формі Nissan Skyline 2000 GT-R та безліч інших товарів, пов’язаних із автомобілями. Доставка здійснюється по всьому світу. Щоправда, коштуватиме вона дорожче за сам товар.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація