Suzuki Jimny «приміряв» зовнішність Lancia Delta Integrale

Suzuki Jimny «приміряв» зовнішність Lancia Delta Integrale

20 травня 2024
0

Токійське тюнінг-ательє DAMD почало продавати стайлінг-пакети для Suzuki Jimny/Jimny Sierra, представлені в січні 2024 року. Їх два - Little 5 та Little D. Перший перетворює японський рамний позашляховик на зразок Renault 5 Turbo 1980-х років. Другий - це посилання на Lancia Delta Integrale 1991 року.

Little D включає нову решітку радіатора, масивні накладки на колісні арки, нові бампери та задній спойлер у стилістиці італійського хетчбека. Також в комплекті нова оптика: чотири круглі фари, прямокутні протитуманки та нові прямокутні блоки габаритів.

Задні крила виготовлять зі склопластику. Решта елементів кузовного обважування відформатовані з АБС-листа. Кузов забарвлять червоною емаллю фірмового відтінку Delta Integrale. Коштує такий пакет - 3 250 доларів без забарвлення кузова.

Little 5 пропонує схожий набір, але у стилістиці «француза». Зокрема прямокутні фари з вузькими вертикальними смугами покажчиків повороту. Також трохи інакше, ніж у Little D виглядають розширювачі колісних арок та задній спойлер. Ще одна особливість - декалі «Non TURBO» на дверях.

Кузов забарвлять у фірмовий «французький» відтінок синього. Матеріали елементів кузовного обважування ті самі, що у першому пакеті. Галогенні фари виробництва японської фірми KOIO. Такий стайлінг-пакет коштуватиме власнику позашляховика 3 040 доларів.

Колісні диски в обох випадках легкосплавні OZ Racing білого кольору. Але у вартість пакетів вони не входять.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація