«Подовжений» Suzuki Jimny отримав декор в стилістиці 80-х

«Подовжений» Suzuki Jimny отримав декор в стилістиці 80-х

15 травня 2024
0

У лінійці Suzuki Jimny 2024 з'явилася версія XL Heritage в ретро-стилі. Вона дебютувала в Австралії і саме там уже надійшла в продаж за ціною від 36 490 австралійських доларів ($24 200). Про це повідомляється на офіційному сайті Suzuki.

Новий Suzuki Jimny XL Heritage доступний лише у подовженому варіанті з п'ятьма дверима (короткий тридверний Heritage пропонували торік). Випустять тільки 500 таких авто.

Зовнішність Suzuki Jimny XL Heritage витримана в стилістиці 80-х. На кузові з'явилися яскраві наклейки, також встановлені червоні бризковики. Крім того, позашляховик отримав нові 15-дюймові диски. Автомобіль пропонують у білому, чорновому, бежевому та темно-зеленому кольорах.

Салон Suzuki Jimny XL Heritage не змінився, проте розширена комплектація моделі - встановлено 9,0-дюймовий тачскрін, камеру, парктронік, датчики дощу та світла, набір систем безпеки та бездротові Android Auto та Apple CarPlay.

Як і всі Suzuki Jimny 2024, варіант XL Heritage комплектується 1,5-літровим 102-сильним бензиновим двигуном. Повнопривідне авто доступне виключно з 5-ступінчастою механічною КПП.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація