Suzuki презентує новий S-CROSS

25 листопада 2021
3
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Відбулася світова онлайн прем’єра абсолютно нового S-CROSS від Suzuki. Новий S-CROSS поєднує в собі сміливий стиль кросовера та комфорт міського автомобіля. Це потужний кросовер, що відповідає високим екологічним нормам та має сучасні функції безпеки, які працюють у поєднанні з новітньою онлайн системою моніторингу «Suzuki Connect». Крім того, в рамках програми розвитку екологічних технологій на європейському ринку, Suzuki також оголосила, що з наступного року розширить свою гібридну лінійку моделей.

Абсолютно новий S-CROSS

Абсолютно новий S-CROSS – це найновіша модель у лінійці повнопривідних кросоверів, яку створювала корпорація Suzuki Motor протягом більше ніж 50 років.

«Сміливий, витончений, універсальний. Абсолютно новий S-CROSS – це кросовер, який забезпечує всі ці три відчуття на дуже високому рівні», – зазначив головний інженер Сігеру Аояма на світовій прем'єрі.

Сміливий дизайн під будь-яким кутом підкреслює брутальність кросовера. Велика решітка кольору «рояльний лак», виразні гострі передні LED-фари, кожна з яких оснащена трьома окремими високоефективними світлодіодами, квадратні передні та задні колісні арки разом із чіткими срібними вставками спереду та ззаду передають агресивний позашляховий характер абсолютно нового SCROSS.

Кросовер S-CROSS має складну технологію управління. Разом із системою регулювання крутного моменту, 1,4-літровий турбодвигун BOOSTERJET з прямим упорскуванням і м’яка гібридна система 48V SHVS, забезпечують високу ефективність та потужність.

Технологія повного приводу ALLGRIP SELECT 4x4, нова мультимедійна система з 9-дюймовим тач-скрін дисплеєм та безліч передових систем безпеки додають задоволення та впевненість за кермом.

Інтер’єр має тривимірний дизайн, який відповідає характеру потужного кросовера. У просторому салоні з комфортом розміститься 5 дорослих, а вантажне відділення має місткість 430 л, чого вдосталь для підтримки різноманітних активностей та подорожей на природу. Розсувний панорамний люк, додає ще більше яскравих вражень та насолоди від їзди.

На світовій прем’єрі президент Тосіхіро Судзукі з гордістю заявив:

«У Європі всі наші легкові автомобілі є «м’якими» гібридами, і ми розширимо та вдосконалимо нашу гібридну лінійку з наступного року новим «повним» гібридом (strong hybrid). У другій половині 2022-го року абсолютно новий S-CROSS також запропонує strong hybrid та сервіс «Suzuki Connect».

Повністю новий S-CROSS буде вироблятися на заводі Magyar Suzuki в Угорщині та продаватися в Латинській Америці, Океанії та Азії, продажі в Європі стартують наприкінці року.

В Україні презентація моделі запланована на весну 2022-го року. Специфікації для українського ринку будуть відрізнятися від європейських. Більш детальна інформація з’явиться навесні.

Strong Hybrid

Нова потужна гібридна система Suzuki поєднує в собі новий, нещодавно розроблений бензиновий двигун, який працює у парі з електричним двигуном-генератором (Motor Generator Unit MGU) і новою роботизованою автоматичною коробкою перемикання передач (AGS). Ця зв’язка забезпечує як звичайний гібридний режим руху, так і рух у режимі EV-mode, виключно за рахунок тяги електричного двигуна для забезпечення максимально низької витрати палива. Навіть на низьких оборотах потужний високоефективний електричний двигун може плавно рухати та прискорювати автомобіль, а також забезпечити пересування автомобіля (рух виключно за рахунок електричного двигуна) під час повільної їзди в заторах, на круїзній швидкості та під час руху заднім ходом для ефективної роботи та мінімальної витрати палива.

Однією з примітних особливостей нової системи є розміщення MGU на стороні вихідного валу трансмісії AGS, яка автоматично перемикає передачі і керує зчепленням. Завдяки цій конфігурації обертальний момент від MGU безпосередньо передається на карданний вал для безперервного рівного забезпечення крутного моменту на колесах авто під час перемикання передач, що надає відчуття плавного перемикання. Крім того, це допомагає збирати кінетичну енергію уповільнення та ефективно генерувати електроенергію, вимикаючи двигун і зчеплення під час уповільнення. Це у свою чергу збільшує запас руху в режимі EV-mode.

Можна обрати між стандартним режимом та режимом Eco. У стандартному режимі MGU частіше допомагає бензиновому двигуну для більш активної їзди, у той час як режим «Eco» збільшує час руху автомобіля виключно у режимі EV-mode для підвищення ефективності використання палива. Новий strong hybrid буде доступний наступного року в Європі, спочатку на моделі Vitara, потім – на S-CROSS.

Suzuki на Подолі Suzuki на Подолі

Концептуальний 3S центр «Suzuki на Подолі» є роздрібним підрозділом офіційного дистриб'ютора Suzuki в Україні ДП «АВТО Інтернешнл» і має статус офіційного дилера в Київській області.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Suzuki

Обговорення новини

forgiven  

Гарне авто... Як друге в сім'ї... Для жінки....

+1-5ВІДПОВІСТИ  
greatvova  

Цікаво, чи матиме нова модель функцію опускання фар на спуску чи перешкодах, щоб не сліпити зустрічний транспорт коли проїжджаєш лежачі поліцейські, наприклад.

+1ВІДПОВІСТИ  
vitaliy_r2  

Цвет карандашей конечно ...

Но блин, какое же оно ужасное.

-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація