Suzuki відродить знамениту модель

Suzuki відродить знамениту модель

13 липня 2022
0

Опубліковано перші тизери нового Suzuki Grand Vitara. Популярну в минулому модель підвищеної прохідності вирішили відродити - презентують її 20 липня в Індії. Відео з авто з'явилося на офіційному Youtube каналі Suzuki.

Місце для презентації обрано не дарма - саме в Індії стартує виробництво Suzuki Grand Vitara 2023. Там модель вже доступна для попереднього замовлення, навіть незважаючи на те, що про неї поки що мало що відомо. В інших країнах її почнуть продавати в наступному році.

Новий Suzuki Grand Vitara буде вже не повноцінним позашляховиком, а кросовером. Модель розробляють спільно з Toyota і вона використовуватиме платформу новітніх Toyota Hyryder і Suzuki Brezza. Втім, Grand Vitara стане більшим за побратимів - приблизно 4,2-4,3 м у довжину.

На відео можна побачити лише тоненькі ліхтарі. Очікується, що дизайн буде витриманий у дусі нового Suzuki SX4 2022 року.

Швидше за все, кросоверу на вибір запропонують 1,5-літровий 103-сильний бензиновий двигун із 48-вольтним стартер-генератором та гібридну установку Toyota потужністю 115 к.с. Очікуються версії з механічною або автоматичною КПП, переднім чи повним приводом.

Нагадаємо, що Suzuki Grand Vitara випускали з 1998 до 2017 року і продавали в Європі, Америці та Азії. Компактний позашляховик пропонували у тридверній та п'ятидверній версіях та оснащували бензиновими та дизельними моторами потужністю до 230 к. с.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація