Suzuki випустить новий 7-місний кросовер на базі Grand Vitara

Suzuki випустить новий 7-місний кросовер на базі Grand Vitara

03 лютого 2024
0

Компанія Suzuki продовжує розширювати свою лінійку SUV-моделей, призначених для ринків, що розвиваються. До нещодавно представленого купеподібного «паркетника» Fronx і більшого Grand Vitara незабаром приєднається новий 7-місний позашляховик. Подробиці про нього напередодні викрила індійська преса.

За інформацією порталу «Indiacarnews», проект проходить під кодовим позначенням Y17. Дебют автомобіля заплановано на початок 2025 року (січень чи лютий).

Як платформа для новинки має виступити глобальна архітектура Suzuki C, на якій раніше був побудований відроджений кросовер Grand Vitara.

Разом із сучасним візком семимісний «паркетник» має отримати нову 1,5-літрову м'яко-гібридну силову установку, де ДВЗ працює за циклом Аткінсона. Двигун вже використовується в Grand Vitara, де видає 103 кінські сили.

Жодних інших подробиць про те, чого чекати від нової моделі Suzuki для сегменту SUV, поки що немає. Зате відома попередня ціна такого автомобіля. Інсайдери стверджують, що за машину планують просити від 1 мільйона 500 до 2 мільйонів 500 тисяч рупій залежно від комплектації (приблизно 18 - 30 тисяч доларів).

Джерело: Daily-Motor

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація