Suzuki заінтригував новим кей-каром у ретростилі

Suzuki заінтригував новим кей-каром у ретростилі

22 червня 2022
0

У лінійці Suzuki з'явився новий кей-кар у стилістиці класичного Fronte 360, що дебютував у березні 1967 року. Крихітний ретромобіль під назвою Alto Lapin LC побудований на базі звичайного Alto Lapin третього покоління.

Від базової моделі він відрізняється дизайном решітки радіатора, великою кількістю хромованих елементів і переглянутою кузовною палітрою. Зокрема, шанувальники вінтажу зможуть обирати із ніжно-зеленого, пастельного-рожевого, бежевого, коричневого чи синього кольорів. Також доступний двоколірний варіант із білим або коричневим дахом.

В інтер'єрі з відмінностей лише оздоблювальні матеріали - двоколірна синтетична шкіра. На сидіннях - вставки з малюнком у невелику клітку. Салон укомплектований 7,0-дюймовою мультимедійною системою та клімат-контролем. Під класичним стрілочним спідометром невеликий екран, на якому під час запуску двигуна з'являється логотип моделі - анімований кролик (Lapin у перекладі з французької - кролик).

Кей-кар укомплектований трициліндровим двигуном робочим об'ємом 660 куб. см та максимальною потужністю 60 к.с. Працює крихітний двигун у зв’язці з варіатором та переднім або повним приводом. У Японії Alto Lapin LC оцінили в 10430-12190 доларів залежно від версії.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація