SVI Engineering анонсував броньований VW Golf

SVI Engineering анонсував броньований VW Golf

11 червня 2024
0

Південноафриканська компанія SVI Engineering, яка спеціалізується на виробництві броньовиків та броньованих машин на базі серійних авто, представила власний варіант «зарядженого» хетчбека VW Golf GTI з рівнем захисту В4+.

Особливість новинки полягає в тому, що вона захищає водія та його супутників від стрілецької зброї калібром до 7,62 мм, включаючи популярний у місцевих головорізів автомат АК-47.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений SVI Engineering (@svi_engineering_armour)

Машину підготували для поліціянтів з відділу швидкого реагування. Новинка отримала 3,5-міліметрову броньову сталеву обшивку та куленепробивне скло. Вікно водія можна відкрити наполовину, інші позбавлені цієї опції. У дверях, стійках, даху та спеціальному задньому переборі використана високоякісна броньова сталь.

Крім того, двигун та акумулятор також мають захист від куль. При цьому в порівнянні зі звичайним GTI його броньований побратим став найважче на 340 кг і тепер важить 1770 кг.

На створення такої машини за індивідуальним замовленням потрібно близько трьох місяців, а пакет бронювання додасть до вартості VW Golf GTI майже $35 тисяч.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація