Так виглядає Rolls-Royce Phantom із тюнінгом від Mansory

Так виглядає Rolls-Royce Phantom із тюнінгом від Mansory

06 жовтня 2022
0

Складно уявити, що Rolls-Royce Phantom VIII з його ідеальними формами та розкішним салоном потребує доробок. Вже сам виробник пропонує настільки великі можливості індивідуального налаштування, що кожен випущений автомобіль унікальний. Але тюнери японського підрозділу Mansory, що займається модифікацією автомобілів класу «люкс», запропонували свій пакет доробок для Phantom. Результат їхньої роботи ви бачите на цих фото.

Візуально Rolls-Royce Phantom від Mansory відрізняється двоколірним кузовом, щедро прикрашеним хромом. Стандартні колісні диски тюнери замінили багатоспицевими з хромованим оздобленням та «фірмовими» центральними ковпачками. А щоб ніхто не засумнівався в авторстві унікального вигляду, по центру радіаторної решітки та на кормі встановили таблички з назвою фірми. Фотографій салону немає, але можна очікувати традиційного для тюнера розмаїття натуральної шкіри та несподіваних поєднань текстур й кольорів.

Технічних покращень небагато, але вони є. Зокрема, лімузину доопрацювали підвіску, зменшивши дорожній просвіт. Віддачу 6,75-літрового двигуна V12 збільшили з 563 к.с. та 900 Нм крутного моменту до 601 к.с. та 950 Нм.

Скільки коштували доопрацювання неназваному замовнику, залишається загадкою. Але, як бачимо, навіть ідеальний автомобіль можна зробити ще ідеальнішим.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація