Італійці доопрацювали Jeep Wrangler Rubicon 392 c V8

Італійці доопрацювали Jeep Wrangler Rubicon 392 c V8

31 травня 2022
0

Доопрацюванням американських позашляховиків Jeep Wrangler займаються зазвичай на батьківщині моделі - у США, а от побачити проект італійського тюнінг-ательє на основі культової моделі вдається рідко. Проте таке можливе і це довела компанія Militem, яка представила програму модернізації Jeep Wrangler Rubicon 392 останнього покоління. Зміни автомобіля, щоправда, носять в основному косметичний, а не технічний характер, як можна було б очікувати від моделі.

Автомобіль отримав новий обвіс, який включає бампери, іншу решітку радіатора і перероблений капот. Додатково позашляховик оснастили бризковиками, висувними підніжками, датчиками парктроніка спереду та світлодіодними модулями.

З дверей багажника прибрали запасне колесо, а стандартні диски замінили на нові 22-дюймові колеса. Проект, що отримав назву FeroX500, зберіг стандартний атмосферний двигун V8 об'ємом 6,4 літра потужністю 476 кінських сил і моментом, що крутить, 637 ньютон-метрів.

Його доповнила лише спортивна вихлопна система. Крім того, в ательє встановили на позашляховик потужніші гальмівні механізми. У салоні з'явилися нові передні сидіння, обтягнуті вручну шкірою «наппа» та «алькантарою» у поєднанні чорного та червоного кольорів.

Шкірою оббита і передня панель, двері та багажник. Кермо та частина елементів салону отримали вставки з вуглепластику. Вартість Militem FeroX500 складає 149,5 тисячі євро.

Джерело: Militem

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація