Італійці представили шикарний та стильний седан

Італійці представили шикарний та стильний седан

08 січня 2023
1

Досить несподівано відбулася презентація оновленого італійського седана Alfa Romeo Giulia. Cаме ця версія дуже виділяється на тлі всього того, що робила італійська компанія раніше. Саму ж оновлену Alfa Romeo Giulia очікували побачити ще на Паризькому автосалоні, але цього так і не сталося. І ось уже після італійці вирішили презентувати свою новинку.

Сам седан Alfa Romeo Giulia відноситься до D-класу, хоча в довжину розтягнувся лише на 4612 мм. Тобто, по суті, це повноцінний С-клас, але ніяк не D. Новинка отримала дане оновлення майже після семи років продажу. Тобто моделі вже час на спочинок, але італійці даним рестайлінгом вирішили продовжити седану життя.

По суті оновлена Alfa Romeo Giulia є практично новою моделлю, за винятком платформи, хоча і в неї були внесені деякі зміни. Оновлений седан тепер має сучасні опції в обладнанні, а також отримав оновлення і щодо силових агрегатів.

Отже, після тривалого періоду дорожніх тестів та випробувань, Alfa Romeo Giulia 2023 модельного року була представлена з рядом цікавих нововведень, що підвищують привабливість цієї моделі, а також значно зміцнюють її позиції на автомобільному ринку.

На зовнішній вигляд седана дуже великий вплив зробив новий кросовер компанії - Alfa Romeo Tonale. Седан тепер виконаний у більш витонченому спортивному стилі. Він отримав трисекційні фари головного освітлення, оснащені технологією «Matrix LED». Новий світловий підпис передніх фар нагадує моделі баварського бренду.

Фамільна решітка радіатора була оновлена і стала більш інтегрованою в бампер. Вона отримала нове внутрішнє виконання у вигляді сот, забарвлених у чорний колір. У задній частині італійський бренд не зробив серйозних змін, зберігши початкову форму задніх ліхтарів. Але до них застосували затемнену обробку скла та повністю змінили світлову графіку та додали функцій завдяки світлодіодній технології (динамічні поворотники, анімація вітання та закриття).

Усередині ж повністю було змінено передню панель. Alfa Romeo Giulia отримала нову 12.3-дюймову цифрову панель приладів, зберігши при цьому типовий дизайн оформлення козирка. З'явився новий екран мультимедійної системи.

В оновленому седані було покращено якість матеріалів оздоблення салону. Асортимент складатиметься з чотирьох рівнів: Super, Sprint, Ti та Veloce, до яких буде додана спеціальна стартова версія під назвою Competizione, яка буде оснащуватися шкіряною оббивкою передньої панелі та потужною аудіосистемою Harman/Kardon.

Що ж до силових агрегатів, то оновлена Alfa Romeo Giulia буде оснащена трьома силовими агрегатами. Два дизельні двигуни на 2.2 літри, які мають потужність в 160 і 210 кінських сил, а також бензиновим турбодвигуном на 2.0 літра, що видає потужність в 280 коней. Всі три силові агрегати працюють у парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід або задній або повний. Також Alfa Romeo Giulia має активну підвіску з електронним демпфуванням.

Джерело: UAMotors

Обговорення новини

NISOLEK  

Що по поводу Квадріфольйо?

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація