Італійський оперний тенор створив особливий Fiat 500

Італійський оперний тенор створив особливий Fiat 500

18 квітня 2022
0

З виходом на ринок нового покоління хетчбека Fiat 500 найпопулярнішою у покупців стала топова версія La Prima, на яку припадає третина продажу компактного електромобіля. Щоб підтримати інтерес до моделі, італійський автовиробник вирішив об'єднати зусилля з італійським музикантом Андреа Бочеллі. Знаменитий оперний співак разом зі своїм сином Маттео Бочеллі взяв участь у роботі над новим Fiat 500 у «музичній» комплектації La Prima by Bocelli.

Технічно ексклюзивний електромобіль не відрізняється від стандартного – він має 118-сильний мотор з акумулятором на 42 кіловат-години та запасом ходу до 320 кілометрів без підзарядки – зате La Prima by Bocelli має особливе оснащення.

По-перше, в нього входить ящик для рукавиць з вбудованим ультрафіолетовим знезаражувачем, який дозволяє очищати речі власника від вірусів. По-друге, нова версія має спеціальну музичну систему.

За акустику відповідала компанія JBL, яка використовувала фірмову технологію Virtual Venues для покращення якості звуку, оптимізованого під архітектуру салону Fiat 500. Подробиць про кількость динаміків немає, але заявлено, що потужність системи становить 320 Вт. Безпосередню участь у «настойці» брав тенор Андреа Бочеллі, а сингл Маттео Бочеллі став офіційною композицією нової моделі.

Fiat 500 у версії La Prima by Bocelli буде доступний у кузовах кабріолет, хетчбек та «3+1» у шести кольорах кузова таких як: «рожеве золото», «крижаний білий», «сірий мінерал», «зелений океан», «небесно-блакитний» та фірмовий «чорний онікс», що відсилає до кольору класичних роялів.

Джерело: FIAT

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація