Італійський стартап Aehra показав свій перший електрокросовер

Італійський стартап Aehra показав свій перший електрокросовер

23 вересня 2022
0

Aehra - це новий італійський стартап, штаб-квартира якого знаходиться в Мілані. Як запевняють представники компанії, вони створюють преміальні електромобілі відповідно до італійських традицій дизайну.

Першою моделлю бренду стане позашляховик з унікальними дверима-метеликами. Крім того, на машині встановлена ??стильна світлодіодна світлотехніка, яка, напевно, виділить електрокар у потоці.

На тизерних зображеннях автомобіль не має бічних дзеркал заднього виду, тому ми припускаємо, що замість них використовуватимуться камери. Ми не знаємо, наскільки автомобіль, який ми побачимо в жовтні, близький до серійного виробництва, але враховуючи той факт, що Aehra розраховує випустити його на ринок до 2025 року, цілком можливо, що це лише концепт, а то й зовсім макет.

Ціна на цей кросовер становитиме від 160 000 до 180 000 доларів. Цією машиною італійський стартап хоче зацікавити тих водіїв, що віддавали перевагу Porsche, BMW, Mercedes-Benz і Tesla. Відома інформація і про другу модель Aehra. Нею стане елегантний седан, створений командою під керівництвом Філіппо Періні, колишнього глави відділу дизайну Lamborghini.

Aehra планує продавати від 15 до 25 тисяч автомобілів на рік. При цьому власним заводом придбати компанія не планує. Всі машини будуть будуватися за контрактом із однією із сторонніх фірм. На думку відразу ж спадає австрійський Magna-Steyr з проєктом з виробництва електрокарів американського Fisker.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація