Тайванські тюнери присвятили Ferrari 488 GTB бойовому коню

Тайванські тюнери присвятили Ferrari 488 GTB бойовому коню

19 квітня 2022
0

У 2022 році італійський автовиробник Ferrari святкує своє 75-річчя – відзначити ювілей легендарної марки вирішили у тюнінг-ательє Zacoe з Тайваню. Для свого «подарунку» культовому бренду фахівці вибрали чомусь знятий з виробництва Ferrari 488 GTB, який доопрацювали в стилістиці китайської історії - тюнінг-кіт ChiTu присвячений генералу та полководцю китайської епохи Троєцарства Люй Бу та його бойовому коню Чи Ту, який і дав ім'я комплект деталей.

Чудовий наїзник і стрілець із лука, який отримав за свої «навички» прізвисько «літаючий генерал», Люй Бу прославився в епоху Троєцарства. Досягнення полководця знайшли своє відображення в історичному романі XIV століття «Троцарство», який прославив Люй Бу як найкращого воїна у всьому Китаї.

Незмінним супутником «літаючого генерала» був його вірний бойовий кінь Чи Ту, одягнений у спеціально створене для нього облаштування. Обидва історичні персонажі спочатку стали героями літератури, а в наші дні знайшли втілення у серії відеоігор Dynasty Warriors, а тепер і у тюнінгу італійських спорткарів.

Автомобіль отримав розвинений аеродинамічний обвіс з вуглепластику, нові колеса та вихлопну систему Fi Exhaust з можливістю регулювання «гучності звучання». Технічних доробок комплект від Zacoe не припускає, тому 670-сильний 3,9-літровий турбомотор V8 і 7-ступінчаста роботизована коробка передач у задньопривідного купе залишилися незмінними.

Усього буде випущено п'ять комплектів ChiTu, вартість яких не називається. При цьому в Zacoe обіцяють, що власники «апгрейду» матимуть можливість відчувати себе «вище за володарів інших Ferrari» тільки через те, що у них «легендарний бойовий кінь уславленого генерала», а в інших - «звичайний жеребець, що гарцює».

Джерело: Zacoe

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація