Тайванські тюнери присвятили Ferrari F8 Tributo винищувачу F-35

Тайванські тюнери присвятили Ferrari F8 Tributo винищувачу F-35

03 липня 2022
0

Тюнінг-ательє Zacoe з Тайваню представило свій черговий проект із доопрацювання італійських суперкарів Ferrari. Цього разу як базову модель фахівці взяли купе F8 Tributo і його відкриту версію Spider, а джерелом натхнення для нових деталей стали одночасно і автоперегони, і бойова авіація. Крім того, частина елементів запозичена у проекту ChiTu, присвяченого генералу та полководцю китайської епохи Троєцарства Люй Бу та його бойовому коневі Чі Ту.

Як підкреслили творці тюнінг-кіта, вони у своїй роботі хотіли об'єднати дизайн деталей, який би гармоніював з виглядом автомобіля, але при цьому володів ще більшою аеродинамічною ефективністю, яка наближала б дорожній суперкар до гоночних автомобілів.

Суперкар оснастили збільшеними у розмірах порогами, які перешкоджають попаданню повітря під автомобіль, новим капотом з додатковим повітрозабірником, а також переднім бампером, дизайн аеродинамічних елементів якого виконаний у стилі сімейства малопомітних багатофункціональних винищувачів-бомбардувальників п'ятого покоління Lockheed Martin F-35.

Задню частину модифікують за допомогою нового бампера з розвиненим дифузором, а доповнюють його антикрило від Ferrari 488 GTB з обвісом ChiTu, яке в Zacoe представили раніше. Звичайно, всі нові деталі виконані з вуглепластику і покриті прозорим лаком.

Технічних доробок для Ferrari F8 Tributo, яка стала наступником 488 GTB, не пропонується. Суперкар зберіг 3,9-літровий V8 з двома турбонагнітачами потужністю 720 кінських сил та 770 Нм. До сотні купе розганяється за 2,9 секунди, а максимальна швидкість - 340 кілометрів на годину.

Джерело: Zacoe

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація