Tesla анонсувала масштабне оновлення електромобілів

Tesla анонсувала масштабне оновлення електромобілів

17 квітня 2024
0

Tesla анонсує велике оновлення автомобільного програмного забезпечення з новим інтерфейсом користувача, оновленим додатком Spotify тощо. У компанії кажуть, що оновлення вийде вже цієї весни.

По-перше, весняне оновлення Tesla збирається принести новий користувальницький інтерфейс для Model 3 і Model Y, що вироблені з 2022 року.

Друге велике оновлення - це бета-версія автоматичного перемикання режимів трасмісії Auto Shift, яка вийде для оновлених Model S і Model X. Водії цих електромобілів Tesla зможуть використовувати екран для перемикання передач, але автовиробник завжди казав, що ключова мета полягає в тому, щоб авто з часом самі перемикали передачі.

Tesla також готує новий застосунок Audible, яка створена для прослуховування аудіокниг Amazon. Існуючий застосунок Tesla Spotify також отримує оновлення. Тепер автомобілісти зможуть ділитись плейлістами між транспортними засобами та пристроями, а також регулювати швидкість відтворення треків.

Tesla також заявляє, що в Model S та Model X 2021 з'явиться нова функція під назвою Hands-Free Trunk, при активації якої багажник електромобіля відкриється самостійно, якщо ви стоїте біля задньої частини авто з мобільним телефоном.

Американський автовиробник також оголосив, що він зможе посилити рекуперативне гальмування на шосе для оновлених Model S та Model X.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація