Tesla Cybertruck дуже складно вивести на ринок Китаю

Tesla Cybertruck дуже складно вивести на ринок Китаю

16 січня 2024
0

Tesla зіткнулась з серйозними з труднощами щодо сертифікації електричного пікапа Cybertruck для використання новинки на дорогах Китаю.

Ілон Маск назвав процес легалізації Cybertruck у Китаї «дуже складним» у відповідь на пост одного з користувачів соцмережі X, який поділився чутками про те, що автовиробник демонструватиме новий електричний пікап у своїх магазинах у Китаї.

Зазначається, що унікальний дизайн Cybertruck власне і може стати проблемою для його продажу на китайському ринку. Хоч Маск і не розкрив усіх подробиць стосовно труднощів із легалізацією Cybertruck у Китаї, він визнав, що саме правила безпеки пішоходів можуть ускладнити пікапу сертифікацію.

Навіть американські експерти з безпеки, серед яких і Адріан Лунд, колишній президент Страхового інституту безпеки на дорогах, стурбовані ризиками, які несе електромобіль для пішоходів. Він зізнався, що не бачив даних краш-тесту, але сказав, що його хвилює так званий екзоскелет вантажівки.

Хоча досі залишається незрозумілим, на скількох ринках Tesla у майбутньому зможе продавати свою нову машину, у компанії визнали, що на двох великих ринках виникнуть серйозні труднощі. Ймовірно, якраз мова і йде про ринки Європи та Китаю.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація