Tesla Cybertruck отримав клітку Фарадея для захисту обладнання під час ядерного вибуху

Tesla Cybertruck отримав клітку Фарадея для захисту обладнання під час ядерного вибуху

11 березня 2024
0

Компанія Mission Darkness випустила спеціальний для Tesla Cybertruck аксесуар під назвою Cybercylent. Це клітка Фарадея, яка служить захисту апаратури від зовнішніх електромагнітних полів.

Cybercylent виготовлено з провідникових матеріалів, які можуть екранувати проникнення електромагнітних імпульсів (ЕМІ) і радіочастотних сигналів. Mission Darkness стверджує, що Cybercylent може захистити електромобілі від електромагнітних імпульсів, які можуть пошкодити електронне обладнання. Електромагнітні імпульси можуть бути спричинені природними явищами, такими як сонячні спалахи, або антропогенними факторами, такими як ядерні вибухи.

Також варто додати, що такий «чохол» для автомобіля також заблокує корисні для Cybertruck сигнали, оскільки матеріал TitanRF Faraday Fabric, який використовується Mission Darkness, блокує Wi-Fi, Bluetooth та бездротові сигнали.

Cybercylent використовує «мідно-нікелеву суміш», тому Mission Darkness попереджає користувачів обмежити використання Cybercylent «сухими приміщеннями». У Mission Darkness заявили, що її продукція використовується військовими відомствами, такими як армія та військово-повітряні сили США. Крім того, компанія виготовляє захисні пакети від ЕМІ для невеликих електронних пристроїв.

Генеральний директор Tesla Ілон Маск одного разу назвав свій електричний пікап Cybertruck «справжнім автомобілем Судного дня».

Джерело: iXBT.com
Фото: ITHome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація