Tesla готується до запуску 7-місної версії Model Y в Європі

Tesla готується до запуску 7-місної версії Model Y в Європі

29 серпня 2024
0

Останніми днями з Китаю надійшли чутки, що семимісна версія Tesla Model Y з'явиться в Європі вже у жовтні.

Якщо пам'ятаєте, три роки тому були новини про плани Tesla з випуску Model Y із трьома рядами сидінь, проте до європейського ринку такі версії так і не дісталися. Однак нова інформація вказує на те, що виробництво семимісної Model Y вже запущено на Gigafactory у Шанхаї.

За даними китайського видання National Business Daily, Tesla вже отримала необхідні сертифікати для продажу цієї версії в Європі та Китаї. Очікується, що перші автомобілі прибудуть у жовтні. Проте сама Tesla поки що не підтвердила цю інформацію.

Семимісна Model Y може стати відмінним варіантом для сімей, особливо на тлі успішних продажів Tesla у першій половині року. Попри збільшення ваги автомобіля на 45 кг, додаткові сидіння, ймовірно, будуть зручні лише для дітей або людей невисокого зросту через обмежений простір і похиле заднє скло.

Поки що залишається незрозумілим, чи буде версія з сімома місцями частиною оновлення Model Y, відомого як «Project Juniper», який також очікується в найближчому майбутньому. За чутками, цей рестайлінг принесе нові дизайнерські рішення та збільшений запас ходу, але чи підтвердить Tesla появу семимісної версії разом із оновленням - поки що під питанням.

Джерело: SPEEDME
Фото: CnEVPost

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація