Tesla інтегрує мережі 5G у нові електромобілі

Tesla інтегрує мережі 5G у нові електромобілі

27 березня 2024
0

Американський виробник електромобілів працює над інфраструктурою «приватної мережі 5G», яка буде підключена до її електромобілів і робота Optimus.

Автовиробник з самого початку додав підключення до Інтернету в усі свої транспортні засоби. На це було багато причин. Мова і про швидкі оновлення «по повітрю», і користування онлайн-сервісами, і моживості для Tesla збирати багато даних від користувачів.

Свого часу Tesla починала з підключення до мережі 3G, потім перейшла на LTE, але тепер ми дізнаємося, що автовиробник планує перейти на мережі 5G.

Пет Рюелке, провідний штатний інженер із розробки рішень для виробництва ІТ у Tesla, розповів про цей крок у оголошенні про вакансію, опублікованому на LinkedIn.

У своєму повідомленні він написав, що шукає досвідченого інженера для створення «безперебійної приватної мережі 5G між продуктами Tesla та нашою приватною інфраструктурою 5G».

Ймовірно, Tesla планує розгорнути власну приватну мережу на своєму виробничому підприємстві, щоб залишатися на зв'язку зі своїми транспортними засобами та роботами Optimus. Мережі 5G пропонують набагато нижчу затримку, менше 5 мілісекунд, порівняно з мережами 4G, затримка у яких коливається від 60 мс до 98 мс.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація