Tesla Model Y отримає додаткову подушку безпеки

Tesla Model Y отримає додаткову подушку безпеки

12 серпня 2022
0

Компанія Tesla працює над тим, щоб зробити Model Y у Китаї ще безпечнішою з додатковою подушкою безпеки.

Tesla Model Y вже є одним з найбезпечніших позашляховиків на ринку - електромобіль отримав дуже хороші оцінки від Національної адміністрації безпеки дорожнього руху.

Попри це в Tesla вирішили додати в Model Y, які будуть продаватися на китайському ринку, нову подушку безпеки. Це, як зазначають в компанії, сприятиме «повній безпеці».

Нова подушка безпеки є «дальньою» подушкою, й буде входити у стандартну комплектацію на додаток до поточного набору подушок безпеки. 

«Виготовлена у Китаї ??Tesla Model Y була оснащена «дистанційними подушками безпеки» в якості стандартного обладнання для повного захисту вашої безпеки під час подорожі. Tesla використовує інтелектуальну безпеку, щоб захистити кожного споживача, а ген безпеки завжди той самий», - йдеться в повідомленні.

На представленому офіційному відео Tesla видно дальню бічну подушку безпеки, яка встановлена ??на спинці водійського сидіння Model Y. Це повинно звести до мінімуму травми людей, які перебувають на передньому сидінні, під час бічних зіткнень.

Джерело: Aytogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація