Tesla наступного року оновить дизайн Model 3

Tesla наступного року оновить дизайн Model 3

29 листопада 2022
1

Tesla працює над оновленням зовнішнього вигляду найдоступнішої моделі серед своїх електромобілів - Model 3. Роботи ведуться в рамках проєкту під кодовою назвою Project Highland, повідомило агентство Reuters з посиланням на інформовані джерела. Оновлений електрокар вийде до кінця наступного року.

Седан Model 3 з'явився у продажу п'ять років тому, і, як і раніше, користується популярністю в багатьох країнах, хоча його вже випереджає з продажу електричний кросовер Model Y. За минулі роки дизайн Model 3 практично не змінювався і проєкт Project Highland стане першою спробою компанії внести що щось нове на вигляд електромобіля.

Втім, як повідомляють джерела, зміни переважно спрямовані на зменшення кількості компонентів та складності інтер'єру Model 3, що дозволить знизити витрати на його виробництво. Хоча при цьому основну увагу приділяють розробники якостям, які цінують покупці електромобілів Tesla, включаючи дисплей.

Повідомляється, що редизайн Model 3 заснований на оновленій версії Model S. Зокрема замість традиційного рульового колеса у електромобіля буде штурвал як у літака. Дизайнери також прибрали кнопки та традиційні вентиляційні отвори як частину мінімалістського інтер'єру, центральним елементом якого є 17-дюймовий дисплей.

Ед Кім, президент AutoPacific Group, яка відстежує ринкові тенденції та виробництво, зазначив, що Model 3 вже отримувала оновлення порівняно з версією, що надійшла у продаж у 2017 році. Але вони більше стосувалися продуктивності батареї та софту, а не дизайну.

«При цьому споживачі, як і раніше, схильні прирівнювати візуальні зміни до новизни, - повідомив він. - Tesla знає, що потрібні візуально відчутні зміни».

Кім додав, що на ринку з'явилися серйозні конкуренти електромобілям Tesla, тому компанії важливо вносити зміни, щоби викликати інтерес у потенційних покупців.

Очікується, що виробництво оновленого електромобіля на заводах Tesla у Шанхаї та Фрімонті розпочнеться у третьому кварталі 2023 року.

Джерело: AMPERCAR.com

Обговорення новини

Andriy86  

Треба зізнатись, що дизайн Тесла як соковитий стейк із мармурової яловичини- і через 20 років не набридне, якщо ви тільки не перейдете у іншу стайню (вегетаріанців або поціновувачей водневого транспорту).

-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація