Tesla почала брати гроші за використання навігатора

Tesla почала брати гроші за використання навігатора

27 липня 2022
0

Компанія Tesla вирішила запровадити плату за використання деяких опцій на своїх електрокарах. Як повідомляє Carbuzz, тепер компанія братиме гроші з водіїв за використання фірмової навігаційної системи. Щоправда, це торкнеться машин американського бренду лише після досягнення ними восьмирічного віку. До цього Tesla ввела плату за використання швидкої зарядки Supercharger, яка спочатку була безкоштовною.

Нововведення поширюється на електрокари, випущені після 20 липня 2022 року. При цьому опція залишиться безкоштовною для машин, зібраних з 9 січня 2020 по 20 липня 2022 року. На власників машин, вироблених раніше 9 січня 2020 року, також чекає стягнення плати за опцію.

Якщо водій вирішить не сплачувати опцію, функція навігації зникне з бортового комп'ютера автомобілів Tesla. Тоді єдиним виходом для власника американського електрокара стане використання смартфона для прокладання маршруту. Причому підключити його до мультимедійної системи автомобіля буде неможливо, тому що опція синхронізації Android Auto або Apple Carplay для моделей Tesla недоступна.

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація