Tesla подарує фірмовий автопілот усім власникам електромобілів бренду

Tesla подарує фірмовий автопілот усім власникам електромобілів бренду

27 березня 2024
0

Власники автомобілів Tesla, які не вибрали опцію Full Self-Driving вартістю 12 000 доларів, матимуть можливість випробувати її безкоштовно протягом місяця, за умови, що електромобіль належним чином обладнаний з заводу.

Ілон Маск поділився новиною у Twitter, але, здається, за лаштунками відбуваються більші трансформації навколо системи допомоги водієві від Tesla.

Внутрішня записка Tesla, яка потрапила до рук журналістів Bloomberg, нібито інструктує співробітників компанії встановлювати FSD на всі транспортні засоби. Їм також доручено направляти власників авто на короткий тест-драйв для демонстрації системи.

Це стосується не лише нових авто, але й власників вживаних машин, які звертаються за обслуговуванням. Також незрозуміло, чи ці зміни мотивовані юридичними причинами, маркетинговим поштовхом чи комбінацією обох факторів. У грудні 2023 року Tesla відкликала понад два мільйони авто для оновлення програмного забезпечення системи автопілота.

Повідомляється, що у новому внутрішньому документі Tesla Маск заявив, що майже ніхто не усвідомлює, наскільки добре працює автопілот, і зазначив, що інструктування власників транспортних засобів щодо неї було «важкою вимогою».

Джерело: Autogeek
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація