Tesla протягом серпня продала в Китаї найбільше автомобілів з початку року

Tesla протягом серпня продала в Китаї найбільше автомобілів з початку року

03 вересня 2024
0

Компанія Tesla у серпні 2024 року продала понад 63 000 автомобілів у Китаї, що на 37% більше, ніж у липні. Такий показник продажу став найкращим від початку року. Про це пише Reuters.

Попри збільшення продажу, показники Tesla значно відстають від основних китайських конкурентів.

Найбільший у світі виробник електромобілів BYD повідомив, що рівень продажу його легкових автомобілів у Китаї у серпні зріс на 35% проти минулого року, досягнувши рекордного місячного показника в 370 854 одиниці.

Як і багато інших автовиробників, Tesla сильно постраждала від тривалої цінової війни в Китаї, де економічне зростання також було млявим, а довіра споживачів - крихкою. За перше півріччя її продаж у Китаї скоротився на 5%, зазначає видання.

На збільшення продажу Tesla у Китаї вплинула низка факторів. З квітня компанія пропонує покупцям безвідсоткові кредити терміном до п'яти років, а за останні тижні кілька місцевих урядів зробили її автомобілі придатними для офіційних закупівель.

Також на початку цього року автомобілям Tesla дозволили в'їжджати на деякі урядові об'єкти, куди раніше їм було заборонено.

Джерело: LIGA.net
Фото: Tesla

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація