Tesla Roadster кинули на вулиці, спорткар поріс травою

Tesla Roadster кинули на вулиці, спорткар поріс травою

14 січня 2024
0

У Сан-Франциско (США) на одній із вулиць виявили кинутий електричний спорткар Tesla Roadster. Він стоїть припаркованим біля будинку з 2019 року.

За майже п'ять років простою крізь колеса електрокара пробилася трава, а його кузов покрився товстим шаром пилу. Також у Tesla Roadster помутніли фари. Але якщо врахувати, що весь цей час він був без належного догляду, його стан цілком стерпний. А все завдяки м'якому клімату Сан-Франциско.

За даними видання Autoevolution, знайдена Tesla Roadster належить до першого покоління. Вона зійшла з конвеєра у 2009 році та має 180 номер серії. Її кузов пофарбований у досить рідкісний колір Twilight Blue, а салон виконаний у відтінках Premium Cream та Beige Rally. Останній раз електрокар обслуговувався у Faxon Garage у квітні 2019 року. Тоді одометр показував близько 22 000 миль (35 406 км.).

Оскільки вулиця, на якій припаркований електромобіль, приватна, влада міста не може евакуювати Tesla Roadster. Хто є її власником і чому він покинув американську машину, невідомо.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація