Tesla таємно випробовує оновлені електромобілі Model 3 в США

Tesla таємно випробовує оновлені електромобілі Model 3 в США

02 січня 2024
0

Запуск оновлених електромобілів Tesla Model 3 у Північній Америці може відбутись найближчим часом, оскільки стало відомо, що американський автовиробник потайки випробовує Tesla Model 3, виготовлену на заводі у Фрімонті, що в США.

Наразі оновлений електромобіль виготовляється лише на Gigafactory Shanghai і доступний покупцям у деяких країнах на ринках Європи та Азії.

Раніше очікувалось, що Tesla дочекається нового року, щоб запустити оновлену Model 3 у виробництво в США. У Tesla підтвердили, що всі варіанти Model 3, крім Model 3 Performance, втратили доступ до податкового кредиту від уряду США.

Refresh Model 3 spotted at Tesla Engineering Fremont on December 17. Has a 2023 Fremont VIN, but Chinese Tesla badge on the trunk.
byu/vanshv2003 inteslamotors

Останніми місяцями в США було помічено тестування Model 3 Highlands, але вони мали китайські логотипи, що викликало збентеження, оскільки сумнівно, що Tesla привезе в США електромобілі китайського виробництва.

Але тепер схоже, що Tesla може використовувати китайські позначення для маскування. Один з користувачів соціальної мережі Reddit помітив тестовий автомобіль Tesla у Фремонті та підійшов достатньо близько, щоб перевірити VIN-код, який показує, що автомобіль був виготовлений на заводі Tesla у Фремонті.

Як і раніше, автовиробник тримає дати запуску оновлених електромобілів у секреті, щоб таким чином не впливати на продажі.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація