Tesla відкликає Model X через питання безпеки для дітей

Tesla відкликає Model X через питання безпеки для дітей

21 листопада 2022
0

Tesla знову відкликає частину своїх електромобілів. Як стверджують у компанії, це пов'язано з «питанням безпеки».

Відкликанню підлягають близько 30 000 Model X, в яких можуть спостерігатися проблеми з подушками безпеки на передньому сидінні, що призначені для маленьких дітей.

Це стосується лише автівок 2021-2023 років випуску (тобто деякі ще навіть не навіть не надійшли до клієнтів). У цих моделяму разі зіткнень на низькій швидкості можливе розгортання передньої подушки безпеки пасажира в непередбаченим чином.

Щоб вирішити цю проблему Tesla випустила спеціальне оновлення ПЗ для своїх електромобілів.

Варто зазначити, що вперше про цю проблему в Model X фахівці Tesla дізналися в середині жовтня під час тестів. Тоді система безпеки транспортного засобу не спрацювала належним чином. За тиждень були проведені додаткові дослідження, які повинні були підтвердити отримані раніше результати.

У період з 2 по 7 листопада 2022 року на основі результатів двох попередніх випробувань Tesla провела підтверджуючі випробування, а 8 листопада - аналіз результатів випробувань. Того ж дня було прийнято рішення про відкликання частини електромобілів.

В Tesla запевняють, що станом на 8 листопада 2022 року не отримували жодних претензій щодо роботи електромобілів, які могли бути спричинені вказаною вище проблемою.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація