Tesla відкликає тисячі електромобілів через проблеми з ременями безпеки

Tesla відкликає тисячі електромобілів через проблеми з ременями безпеки

29 жовтня 2022
1

Компанія Tesla відкликає понад 24 тис. електромобілів Model 3 на ринку США через проблеми з ременями безпеки. Проблема полягає в тому, що пряжка лівого ременя безпеки та кріплення центрального ременя безпеки другого ряду сидінь деяких електромобілів Tesla Model 3, які були виготовлені в США в період з 2017 по 2022 роки, могли бути неправильно зібрані.

Джерело зазначає, що ця проблема не є заводським браком, оскільки вона виникає лише після відвідування власниками Model 3 сервісних центрів. Згідно з звітом Tesla, який було подано до Національного управління безпекою руху на трасах (NHTSA), техніки компанії звернули увагу на те, що кріплення ременів безпеки зібрано неправильно після попереднього сервісного обслуговування.

Tesla розпочала внутрішнє розслідування у серпні цього року після того, як техніки компанії виявили 105 випадків неправильного складання ременів безпеки після обслуговування у сервісних центрах на території США. У компанії зазначають, що не було зафіксовано жодної дорожньо-транспортної пригоди, причиною якої стало неправильне складання ременів безпеки в Model 3. Власники електромобілів, які торкаються цієї проблеми, повідомляються електронною поштою про необхідність проходження сервісного обслуговування.

«Tesla вирішила провести профілактичний відклик деяких авто Model 3, вироблених у період з 2017 по 2022 роки, для перевірки якості складання пряжки лівого ременя безпеки заднього ряду і центрального ременя безпеки, щоб переконатися, що всі компоненти закріплені відповідно до їх специфікації», - сказано у листі Tesla, який розсилається власникам проблемних Tesla 3.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Andriy86  

Не тільки в нас сервісмени ламають автівки.

-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація