Tesla відзначає встановлення ювілейного зарядного терміналу в Європі

Tesla відзначає встановлення ювілейного зарядного терміналу в Європі

06 жовтня 2022
0

Європейська мережа Tesla Supercharger нещодавно досягла значного рубежу - 10 тисяч станцій, встановлених у 30 країнах. Загалом близько чверті всіх станцій Tesla у світі було встановлено в Європі (близько 36 100 на кінець другого кварталу).

Точніше візуальне уявлення про розвиток мережі у цьому регіоні можна побачити на сайті Tesla. У деяких країнах мережа дійсно густа, але в інших вона дуже невелика, що покриває переважно великі автомагістралі. Звичайно, мережа постійно зростає, причому пріоритет надається ринкам, де Tesla продає найбільшу кількість автомобілів.

Supercharge.info вказує, що найбільша кількість станцій Supercharging в Європі була встановлена ??в Німеччині (143), Франції (123), Великобританії (100), Норвегії (95), Швеції (65), Італії (59), Іспанії (50), Нідерландах (39), Австрії (27) та Швейцарії (27).

Європейська мережа Tesla Supercharger частково доступна для електромобілів інших марок в рамках пілотної програми Non-Tesla Supercharger Pilot. Сьогодні ця програма доступна в 14 країнах і стала можлива завдяки сумісності всіх нових автомобілів Tesla з роз'ємом CCS Combo 2, який став стандартним для Європи (і потенційно може стати стандартним для більшої частини світу в майбутньому, за винятком Північної Америки, Південної Кореї, Китаю та деяких інших ринків).

Зарядні станції Tesla Supercharger у Європі (версії V3) можуть видавати потужність до 250 кВт. У найближчому майбутньому очікується, що Tesla випустить і нові зарядні станції V4, які зможуть видавати ще більше потужності.

Джерело: InsideEVs

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація