Tesla випустила нестійкі склянки для текіли

Tesla випустила нестійкі склянки для текіли

19 листопада 2022
0

В асортименті фірмових аксесуарів Tesla з'явилася текіла аньєхо преміум-класу, випущена лімітованою серією. Tesla Tequila виготовлена із стовідсоткової агави - витримана протягом 15 місяців у бочках із французького дуба текіла розлита у дизайнерські пляшки, що видувалися вручну. У стилістиці тари для напою зроблені фірмові склянки для Tesla Tequila, які можна або тримати в руці, або ставити в особливу підставку - без неї вони просто впадуть.

Трикутні склянки виконані у формі фрагмента блискавки, яка використана як джерело натхнення для пляшки текіли. За 75 доларів покупці отримають дві склянки та металеву підставку, в яку вони встановлюються - незвичайна форма не дозволяє ставити їх на жодну поверхню.

Тобто склянки об'ємом близько 50 мл можна або використовувати з підставкою, або постійно тримати в руках. Кількість запланованих для виробництва комплектів не названа.

«Натхненна унікальним силуетом Tesla Tequila, кожна склянка має незграбні контури та вигравіруваний логотип Tesla. З гордістю демонструйте свої келихи на відповідній металевій підставці. Набір Tesla Sipping Glasses випущений обмеженим тиражем», - зазначено в описі товару.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація