Tesla втрачає частку на ринку електрокарів США

Tesla втрачає частку на ринку електрокарів США

03 грудня 2022
1

Американська компанія Tesla, як і раніше, лідирує з продажу електромобілів у США, але її домінування на ринку послаблюється під натиском конкурентів, які пропонують все більше моделей за більш привабливою ціною.

Так, у третьому кварталі частка Tesla на ринку нових електромобілів у США склала 65%, тоді як роком раніше цей показник дорівнював 71%, а в 2020 році становив 79%.

Згідно з прогнозом аналітиків, до 2025 року частка Tesla на ринку електромобілів США знизиться до менш ніж 20%. При цьому очікується, що на той час кількість моделей електромобілів, які пропонуються на північноамериканському ринку, зросте з нинішніх 48 до 159.

Компанія Ілона Маска намагається виправити цю ситуацію, про що свідчать повідомлення про розробку оновленої версії Model 3.

Джерело: AMPERCAR.com

Обговорення новини

Andriy86  

Я не маркетолог, але вважаю щоб втримати велику частку ринку, потрібно входити у бюджетний сегмент електромобілів. Коли вже буде Модел 2, а краще спрощена версія model Y зі звичайними дверними рамками і ручками відкривання, без величезної панорами, але з високотехнологічними двигунами та акумуляторами.

+1-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація