Tesla завершує виробництво пікапів Cybertruck серії Foundation

Tesla завершує виробництво пікапів Cybertruck серії Foundation

16 червня 2024
0

Tesla завершує виробництво своєї першої серії Cybertruck, Foundation Series, яка дебютувала в листопаді 2023 року. Ця серія, вартістю близько 100 000 доларів, включає преміальні характеристики, такі як довічна безкоштовна зарядка Supercharging, можливість повного самостійного водіння (FSD), ваучер на установку двоспрямованої зарядки і набір аксесуарів.

Попри початковий великий інтерес, він поступово знизився через жорстку конкуренцію з іншими електромобілями, такими як Ford F-150 Lightning, та загальне зниження попиту на електрокари.

Для підтримки інтересу Tesla планує приймати замовлення на більш доступні версії Cybertruck за ціною від 80 тисяч доларів, які з'являться в продажу на початку осені. Базова модель збереже оригінальний дизайн і технології, але поставки почнуться лише в 2025 році.

Нещодавно Tesla досягла виробничого рівня Cybertruck у 1 300 одиниць на тиждень, хоча це і не відповідає поставленим цілям. Компанія має намір збільшити виробництво до 2 500 одиниць на тиждень до кінця року, щоб задовольнити зростаючий попит на модель.

Джерело: CarsWeek
Фото: InsideEVs

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація