Tesla збільшила площу Гігафабрики в Техасі

Tesla збільшила площу Гігафабрики в Техасі

25 вересня 2022
0

Генеральний директор Tesla Ілон Маск підтвердив плани автовиробника додати 12 акрів до території будівництва.

Tesla змінила свою заявку на Giga Texas, включивши до неї додаткові 522 720 футів (12 акрів) простору. Генеральний директор Ілон Маск підтвердив у Twitter, що додаткова земля буде використана для «екологічного раю», розташованого поряд із основним заводом. Однак Маск наполягав на тому, що компанії необхідно «спочатку фінансово поставити завод на ноги», перш ніж можна буде збудувати зелену зону.

Позначена зона буде простягатися від південного краю Гіга Техас до річки Колорадо і включатиме дощатий настил та низку зручностей. Маск також підтвердив, що весь простір буде відкритим для публіки.

Сам завод займає понад 250 акрів з більш ніж 10 000 000 квадратних футів заводських площ. Завод відкрився у квітні минулого року і в даний час здатний виробляти близько 250 000 автомобілів на рік. За оцінками Tesla, при повній потужності Giga Texas вироблятиме понад 500 000 автомобілів на рік.

В даний час у Tesla є шість заводів-виробників по всьому світу, п'ять з яких досить великі, щоб вважатися «Gigafactories».

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація