ТОП-10 автомобілів, якими найбільше задоволені їхні власники

ТОП-10 автомобілів, якими найбільше задоволені їхні власники

04 січня 2023
0

Американський журнал Consumer Reports, опитавши велику кількість автомобілістів, назвав 10 автомобілів, якими найбільше задоволені їхні власники. На першому місці опинився Chevrolet Corvette.

Згідно з опитуванням, у США 94% власників Chevrolet Corvette готові купити знову таку саму модель (за умови, що вона буде новою).

На другому місці опинився культовий Porsche 911. Наразі 90% його власників готові купити таку саму модель. І це попри те, що Porsche 911 коштує дуже дорого (у США від 106 100 доларів).

На четвертому місці опинилося одразу 5 автомобілів. Це Rivian R1T, Ford Maverick Hybrid, Hyundai IONIQ 5, Polestar 2 та Subaru BRZ/Toyota 86. 88% нинішніх власників цих автомобілів згодні знову купити ці моделі.

87% власників KIA Telluride також готові знову купити цей повнорозмірний кросовер. Така сама цифра і серед власників кросовера Toyota RAV4 Prime.

Замикають ТОП-10 автомобілів, якими найбільше задоволені їхні власники, Mazda MX-5 Miata та Dodge Challenger. 86% їхніх власників хочуть знов придбати ці моделі.

Як бачите, у цьому рейтингу домінують спортивні автомобілі. Проте нас це не здивувало.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація