TopCar показав карбоновий McLaren 765LT

TopCar показав карбоновий McLaren 765LT

06 червня 2022
0

Компанія TopCar Design, яка спеціалізується на глибокому тюнінгу ексклюзивних автомобілів, презентувала новий проект на основі британського спорткара McLaren 765LT. І без того рідкісне купе, випущене обмеженим тиражем, стало ще унікальнішим за рахунок абсолютно нового кузова. Усі деталі виконані з вуглепластику та замінюють штатні елементи. І при цьому ці доробки покращують не лише зовнішній вигляд, а й охолодження силової установки.

Автомобіль отримав нові кузовні панелі, зроблені з вуглепластику, які повторюють штатні елементи та встановлюються на штатні кріплення, що дозволяє за необхідності повернути автомобілю заводський зовнішній вигляд. На заміну всіх кузовних деталей у фахівців витрачено три дні.

«Ми розуміємо, яку складну роботу проробила McLaren і що аеродинаміка продумана до дрібниць, тому вирішили не змінювати форму та аеродинаміку заводських деталей. Єдине, ми поставили на машину свій капот, з розвиненішими повітрозабірниками, що дозволяє машині краще «дихати» в русі! Тобто, по суті, ми зробили «карбоновий костюм» для McLaren 765 LT, який не псує, а навпаки, наголошує на індивідуальності власника автомобіля», - описують проект у TopCar.

Шоу-кар отримав панелі кузова з незабарвленого вуглепластику класичного чорного кольору з традиційним плетінням, але за бажанням замовника тюнінг-ательє готове виконати деталі з карбону будь-якого кольору.

Нагадаємо, аналогічні доопрацювання для покупців McLaren пропонують і в рамках програми персоналізації силами власного тюнінг-ательє McLaren Special Operations, яке готове втілювати побажання покупців у реальність у момент замовлення нового суперкара компанії.

Джерело: McLaren

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація