Touareg з вигодою до 80 000 грн!

01 квітня 2015
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Автоцентр «Атлант-М Дніпро», офіційний дилерський центр Volkswagen в Дніпропетровській області, пропонує всім клієнтам придбати свій Volkswagen Touareg 2015 р. з вигодою до 80 000 гривень.

У житті завжди є місце пригодам і викликам, і з будь-якої, навіть самої екстремальної ситуації, Ви завжди вийдете Переможцем, якщо на шляху Вас супроводжує надійний, сильний, розумний і енергійний помічник і друг. Де б Ви не опинилися: в нескінченності степових рівнин і бур'янів, на захоплюючому дух гірському серпантині, в загадковому лабіринті нескінченних тайгових лісів і боліт або у владі сніжної бурі та ожеледиці - Новий Touareg ніколи не підведе! Новий Touareg з такою ж чарівною легкістю Скоряє серця і вселяє Повагу одним своїм виглядом! Урочиста презентація або ділова зустріч - Новий Touareg змусить про себе говорити!

Виберіть Новий Volkswagen Touareg зі списку в наявності в Атоцентрі «Атлант-М Дніпро»

Всі переваги Ви можете відчути на тест-драйві. Запрошуємо всіх бажаючих до «Атлант-М Дніпро»

Запис на тест-драйв

Для того, щоб придбати автомобіль за акційними умовами достатньо лише завітати в «Атлант-М Дніпро», де консультанти з продажу автомобілів нададуть Вам детальну інформацію про умови акціі і допоможуть зробити свій вибір.

* Розрахунок проводиться в національній валюті України, згідно комерційному курсу, встановленому на день оплати. ТОВ "Порше Україна" залишає за собою право на припинення або зміну умов дії акції в будь-який момент. Акція діє на обмежену кількість автомобілів.

Автоцентр Атлант-М Днепр Автоцентр Атлант-М Днепр

"Автоцентр Атлант-М Днепр" - официальный дилер Volkswagen AG в Днепропетровске и Днепропетровской области.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація