Toyota анонсувала спортивний кросовер Century GRMN

Toyota анонсувала спортивний кросовер Century GRMN

22 серпня 2024
1

Розкішний кросовер Toyota Century SUV невдовзі отримає заряджену модифікацію GRMN. Цю інформацію підтвердив керівник японського концерну Акіо Тойода, повідомляє сайт Motor1.

Прототип Toyota GRMN Century SUV показали торік і саме Акіо Тойода наразі володіє цим автомобілем. Утім, к прагне, аби спортивний кросовер міг водити не лише він.

На думку Акіо Тойода, спортивна модель має бути доступна прихильникам Toyota як у Японії, так і за її межами. Наразі стандартний кросовер Toyota Century SUV продається лише в Японії та Китаї, проте географію моделі планують розширити.

Нова Toyota GRMN Century SUV розробляється спеціалістами спортивного підрозділу Gazoo Racing. Прототип моделі відрізняється обвісом, карбоновим декором та 22-дюймовими дисками. Також він отримав зсувні задні двері, проте навряд чи вони збережуться в серійному авто.

Очікується, що кросовер Toyota GRMN Century SUV збереже гібридну установку з 3,5-літровим V6 та електромотором, проте її потужність можуть збільшити і вона перевищить 400 сил. Крім того, доопрацюють ходову та гальма авто.

Ціна Toyota Century SUV у зарядженій версії перевищить 200 000 доларів, адже базова модель коштує від $170 000. Конкурентами моделі є Rolls-Royce Cullinan і Bentley Bentayga.

Джерело: Фокус
Фото: Toyota

Обговорення новини

Alec77  

Це ж Rolls-Royce.

-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація