Toyota Corolla оновилася: збільшений екран та покращений гібрид

Toyota Corolla оновилася: збільшений екран та покращений гібрид

03 жовтня 2022
0

Компанія Toyota представила в Японії оновлений варіант сімейства Corolla дванадцятого покоління. До 2023 модельного року Corolla в JDM-варіанті, призначеному для внутрішнього ринку, отримала легку корекцію зовнішності, зберігши спеціальний шильдик «С» спереду, а корпоративне лого - ззаду. Ключовими новаціями стали збільшений дисплей мультимедійної системи та вдосконалена гібридна силова установка.

Зовнішньо змін небагато: можна помітити злегка підправлену оптику та решітку радіатора. Шильдики, як передній, так і задній, зберегли блакитне обведення, що вказує на електрифіковану силову установку. Також на вибір покупцям надали нові кольори кузова.

У салоні з'явилася мультимедійна система з підтримкою Apple CarPlay і більшим дисплеєм: його діагональ становить 10,5 дюйма проти попередніх 8 дюймів. Можна додати модуль підключення до Wi-Fi. До обладнання увійшли нові системи безпеки, включно з Proactive Driving Assist. Вона бере на себе керування та застосування гальм, допомагаючи запобігти небезпечному зближенню з пішоходами, велосипедистами та припаркованим транспортом. До того ж Toyota Corolla навчилася отримувати оновлення «по повітрю».

Крім цього, модернізації зазнала гібридна силова установка на базі 1,8-літрового бензинового двигуна. Тепер пару йому складає покращений електродвигун. Також були покращені варіанти з 1,5- та 2-літровим двигунами, які стали економнішими. Звичайна, певні нововведення у найближчому майбутньому чекають і європейську версію Corolla.

Джерело: Toyota

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація