Toyota оснастила кросовер Highlander новим турбомотором

Toyota оснастила кросовер Highlander новим турбомотором

03 липня 2022
0

Toyota додала оновленому Highlander турбомотору 2.0. Рестайлінгові кросовери для китайського ринку, випущені спільним підприємством GAC-Toyota, оснастять новим 4-циліндровим двигуном робочим об'ємом 1997 кубічних сантиметрів. За попередніми даними, агрегат розвине 248 кінських сил і 380 Нм, поєднуватиметься з 8-ступінчастим «автоматом» та системою повного приводу з індивідуальними муфтами підключення задніх коліс.

Зовнішньо і по салону оновлений китайський Toyota Highlander з індексом 380T трошки відрізняється від «глобальної» американської версії. Підрозділ GAC-Toyota додав хром на радіаторну решітку, а мультимедіасистема втратила шайбу регулювання гучності в правому кутку тачскріна.

«Безнаддувного» двигуна V6 об'ємом 3,5 літра в Піднебесній не було зовсім. Ще донедавна покупці могли вибирати між гібридом на базі «атмосферника» 2.5 і звичайною модифікацією з «турбочетвіркою» об'ємом 1998 кубічних сантиметрів (220 сил і 350 Нм) у зв'язці з 6-ступінчастим «автоматом» і більш простою системою повного приводу з єдиною муфтою на задній осі.

Повністю розсекретити оновлений китайський Toyota Highlander планують до кінця літа. Найближчим часом у моделі з'явиться близнюк Crown Kluger від FAW-Toyota - у нього після рестайлінгу теж мають змінитися зовнішність та агрегати.

Джерело: Autohome.com.cn

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація