Toyota FJ Cruiser перетворили на будинок на колесах

Toyota FJ Cruiser перетворили на будинок на колесах

21 березня 2023
0

Будинки на колесах у більшості людей асоціюються з величезними конструкціями, які оснащені за останнім словом техніки та забезпечують максимальний комфорт мандрівникам. Проте зовсім не всім людям, які люблять кочовий спосіб життя, потрібні повноцінні кемпери. Деякі готові обходитися стандартним позашляховиком.

Яскравим прикладом тому є американка Джулія, яка подорожує віддаленими місцями на своєму Toyota FJ Cruiser Overlander 2012 року випуску. За словами дівчини, вона працює екскурсоводом Onyx Off-Road і цей автомобіль повністю відповідає її способу життя. Щоправда, для далеких поїздок їй довелося трохи його доопрацювати.

Фахівці встановили на даху позашляховика кілька сонячних батарей та багажник. До останнього прикріпили великий брезентовий навіс, який легко складається/розкладається за потреби. Також у передній частині FJ Cruiser закріпили додаткові світлодіодні ліхтарі, а в салоні встановили розетку на 200 Вт.

У багажному відсіку Джулія розмістила кілька ящиків для речей, бак із прісною водою, невеликий столик для прийому їжі, на якому можна встановити компактний пальник. Такорж є великий матрац. Зсунувши сидіння водія трохи вперед, на спальному місці можна легко розміститися одній людині.

Звичайно, виглядає все дуже непрезентабельно, але дівчина стверджує, що вона щаслива подорожувати і її зовсім не засмучує відсутність достатнього комфорту. До речі, разом з нею мандрує її собака. Тож нудьгувати юній дослідниці природи не доводиться.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація