Toyota Hilux перетворився на позашляховий Lamborghini Gallardo

Toyota Hilux перетворився на позашляховий Lamborghini Gallardo

03 липня 2022
0

На YouTube-каналі CB Media опублікували відео з розповіддю про тайську майстерню, яка будує репліки Lamborghini Gallardo та Aventador. Зазвичай, це досить майстерно виконані копії оригінальних суперкарів, але серед них є й екстремальні варіанти. Наприклад, позашляхове купе з кузовом у стилі Gallardo на шасі Toyota Hilux, з двигуном Lexus та величезними колесами. Вартість такого автомобіля - 45 тисяч доларів.

Привабливість таких автомобілів не тільки у зовнішній схожості з італійськими суперкарами, але й у можливості поставити на них практично будь-який двигун. Так, одна з реплік, що фігурує у ролику, отримає V6 виробництва Audi, інша - хондівську «турботвірку» К-серії.

Але все ж таки найцікавіший автомобіль майстерні - це повнопривідне купе, що зовні нагадує Gallardo LP560-4. Машина базується на «візку» Toyota Hilux і буде оснащена двигуном Lexus.

Весь кузов - у тому числі фари та інші знімні елементи - зроблені самостійно, і замовнику такий автомобіль обійдеться у суму, еквівалентну 45 тисяч доларів. Це небагато, тому що звичайні репліки «починаються» із 60 тисяч.

Крім машин, майстерня займається виготовленням кастомних меблів. Це столи з лицьовою частиною у вигляді різних моделей Lamborghini, комбо стіл-кушетка в стилі Ferrari 488 GTB та навіть диван у вигляді повнорозмірного макета Lamborghini Aventador SVJ.

Джерело: CB Media

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація