Toyota готує новий кросовер за 10 тисяч доларів

Toyota готує новий кросовер за 10 тисяч доларів

01 квітня 2024
1

Toyota готує компактний купе-кросовер Urban Cruiser Taisor. Презентація моделі відбудеться у квітні, а поки на Youtube-каналі японського виробника опублікували відео з новою моделлю.

Короткий ролик дає зрозуміти, що новий Toyota Urban Cruiser Taisor буде створений на базі Suzuki Fronx. Купе-кросовери дуже схожі зовні – у них похила лінія даху, високий капот та випуклі розширені крила. Модель від Toyota відрізняється дизайном передньої частини з оптикою в дусі Toyota Land Cruiser 300, а також іншими 17-дюймовими дисками.

Салон Toyota Urban Cruiser Taisor не показали, проте відомо, що він не надто відрізнятиметься від інтер'єру Suzuki Fronx. Це значить, що кросовер отримає 9-дюймовий тачскрін і проєкцію на лобове скло. Серед опцій будуть камери кругового огляду та бездротова зарядка для смартфонів.

Чотириметровий кросовер Toyota Urban Cruiser Taisor запропонують із бензиновими двигунами об'ємом 1,2 л (90 к.с.) та 1,0 л турбо (100 к.с.).

Виробництво моделі налагодять у Індії. Стартова ціна Toyota Urban Cruiser Taisor складе близько 10 000 доларів, тобто це буде один із найдорожчих кросоверів марки.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Закарпаттячко  

10 000 доларів, тобто це буде один із найдорожчих кросоверів марки???

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація